A változatos, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend az optimális egészség forrása.
Azzal, ha a szivárvány minden színéből tesz a táljára, akkor remek egészség forrásokat ad az étrendjéhez.
A következő zöldségek és gyümölcsök az őszi szezonra jellemzőek. Ne féljen hozzáadni őket naponta az ételeihez.
· Alma. Tökéletes szállítható tápanyag forrás, ami talán még az orvost is távol tartja tőlünk, ha naponta fogyasztjuk. Jó rost, és C-vitamin forrás, ami segít az immunrendszernek.
· Limabab. Tökéletes oldódó rost forrás, ami segít alacsonyan tartani a koleszterin szintet és stabilan tartani a glükóz szintet.
· Hagyma. Minden konyhában ott lenne a helye. Nem csak jó ízt ad az ételeknek, hanem segít az egészségünknek is. Alacsonyan tartja a koleszterint és a vérnyomást is. Jó króm, C-vitamin, folate és rost forrás.