|
|
7 étel, amit soha ne egyen
Élelmiszerkutatók közlik a világgal, hogy melyek azok az ételek, amik tele vannak toxinokkal és vegyszerekkel.
A tiszta étkezés titka egyszerű – olyan gyümölcsöket, zöldségeket és húsokat vegyünk, amik minimális feldolgozáson estek át.
-
Az endokrinológus soha nem enne: paradicsomkonzervet – válaszzon üvegben tárolt paradicsomot.
-
A farmer soha nem enne: kukoricával etetett marhát – vásároljon fűvel etetett marhát.
-
A toxikológus soha nem enne: mikrózható pattogatott kukoricát – pattogtasson régimódi eljárással, serpenyőben.
-
A farm vezetője soha nem enne: nem organikus krumplit – vásároljon organikus krumplit. A megmosása nem elég, mivel a vegyszerek beszívódnak a krumpli húsába.
-
A halászati szakértő soha nem enne: farmon tartott lazacot – vásároljon a vadonban halászott, alaszkai lazacot. Ha a csomagoláson a „friss atlanti” felirat látható, a hal farmon tartott volt.
-
A rákkutató soha nem inna: mesterséges hormonokkal készített tejet – vásároljon rBGH- és rBST-mentes vagy organikus tejet.
-
Az organikus ételek szakértőke soha nem enne: hagyományos almát – vásároljon organikus almát, hogy elkerülje a beszívódott vegyszereket.
Címkék:
élelmiszer, kutatás, toxinok, vegyszerek, táplálkozás, zöldség, gyümölcs, hús
|
|
|
|
|