Előzzük meg a rákot


Ma olyan ételekről lesz szó, amelyek valamilyen kapcsolatban állnak a rákkal.


Egy egészséges étrend segíthet a testnek, hogy egészségesen tartsa magát és néhány esetben néhány étel segíthet a rák kockázatának csökkentésében. Ahhoz, hogy csökkentse a rák kockázatát próbálja ki a következőket.

  • Kerülje a margarint, hidrogénezett olajokat és minden olyan ételt, amely tartalmazhat káros zsírsavakat (pl. a sült ételek).

  • Növelje az omega-3 zsírsavak bevitelét úgy, hogy több hideg vízi olajos halat eszik vagy friss lenmagot vagy pedig diót.

  • Próbáljuk az állati élelmiszerek helyett a zöldségekre koncentrálni.

  • Hormon-mentes, organikus termékeket használjunk, ahol csak lehet.

  • Egyen sok friss zöldséget és gyümölcsöt.

  • Igyon zöld teát naponta.

Címkék: rák, daganat, megelőzés, zöldség, gyümölcs, omega 3, zsír
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2025 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!