|
|
Előzzük meg a rákot
Ma olyan ételekről lesz szó, amelyek valamilyen kapcsolatban állnak a rákkal.
Egy egészséges étrend segíthet a testnek, hogy egészségesen tartsa magát és néhány esetben néhány étel segíthet a rák kockázatának csökkentésében. Ahhoz, hogy csökkentse a rák kockázatát próbálja ki a következőket.
-
Kerülje a margarint, hidrogénezett olajokat és minden olyan ételt, amely tartalmazhat káros zsírsavakat (pl. a sült ételek).
-
Növelje az omega-3 zsírsavak bevitelét úgy, hogy több hideg vízi olajos halat eszik vagy friss lenmagot vagy pedig diót.
-
Próbáljuk az állati élelmiszerek helyett a zöldségekre koncentrálni.
-
Hormon-mentes, organikus termékeket használjunk, ahol csak lehet.
-
Egyen sok friss zöldséget és gyümölcsöt.
-
Igyon zöld teát naponta.
Címkék:
rák, daganat, megelőzés, zöldség, gyümölcs, omega 3, zsír
|
|
|
|
|