Nyári mártogatás

Itt a nyár és a hétvégék könnyen átalakulnak ételfesztiválokká. Piknikek, grill partik és zsúrok – el lehet képzelni, hogy mennyi étel van ilyenkor az asztalokon. Az pedig mindegy, hogy az ember milyen partin van, mindig talál az asztalon mártást!

Spenót-articsóka, hagyma, hummus, guacamole, szalsza, ranch és a lista csak folytatódik. Melyik mártás tartalmazza a legtöbb tápanyagot a legkevesebb kalóriát és zsírt? Más szavakkal, melyik a legegészségesebb?

Olvassa el a következő tippeket mielőtt mártás készítésébe kezd!
 
Spenót-articsóka mártás: Egyszerűen helyettesítse a zsíros sajtot, alacsony zsírtartalmúra, a tejfölt pedig 0% zsírtartalmú görög joghurtra!
Guacamole: Helyettesítse a tortilla chipseket zöldségekre.
 
Hagyma: Használjon zsírmentes tejfölt vagy zsírmentes görög joghurtot. Chips helyett pedig tálaljon mellé tengersóval hintett szójaszirmot.

A hummus rendkívül egészséges és tápláló, így nincs mit nem szeretni benne!

Címkék: mártás, szósz, étkezés, egészség, táplálkozás, grill
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2025 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!